Naša brezčasna narava

 

Kdo je narava? Kaj nam sporoča? Kdo smo mi? Kakšna je naša prava narava? Kaj lahko naredimo s tem znanjem? Kaj se zgodi, ko narava spregovori? Kdo ji pomaga? Kako jo lahko slišimo? Kako poslušati drevesa in se zdraviti z njimi? Kako lahko znova zaživimo v sožitju z naravo?

Knjiga Naša brezčasna narava bo vse tiste, ki ste ljubitelji naravnega, znova povezala z naravo in s samim seboj ter vas spomnila na pozabljene modrosti, ki vam lahko pomagajo zaživeti mirno, zdravo, zadovoljno in v sožitju z naravo ter v skladu s svojo lastno pravo naravo. Vsebuje številne zgodbe, prispodobe, sporočila in navdih narave ter jasne in neposredne napotke za nas, brezčasna bitja, in našo pomoč naravi. Namenjena je torej vsem, ki želijo ozdraviti svoje življenje na vseh ravneh, pa tudi tistim, ki bi radi pomagali ozdraviti planet.

Naša-brezčasna-narava-Naslovnica

Avtorica: Katarina Čuk

Predgovor: Cristy Žmahar

Ilustracije: Iris Anam Cara

Mehka vezava, 12,5 x 19 cm, 158 strani

Cena: 18,99 €

Narava uči s svojimi zgodbami. Vsak dan jih piše na stotine, na tisoče. Vsak trenutek lahko pogledamo ven in se od nje nekaj naučimo. Vsak trenutek si lahko z njeno pomočjo lažje pojasnimo in ga doživimo. In vsak trenutek lahko v zameno tudi nekaj zanjo naredimo.

Knjiga vsebuje prenekatere odgovore na vprašanja, ki si jih mnogokrat postavljamo, navdih za vsak dan, ter vaje in meditacije, ki vam bodo pomagale živeti življenje v zavedanju sebe, (svoje) narave in večnosti, odkriti svoje skrite potenciale in jih izkoristiti ter zaživeti mirno, v zdajšnjem trenutku in v sožitju z naravo. Na naravo in nase nikoli več ne boste gledali z istimi očmi … Zavedeli se boste njene in svoje brezčasnosti in mogočnosti!

Nekaj naslovov iz knjige:

  • Naša brezčasna narava naslovnica in notranjostNarava in naša notranja narava
  • Naravno življenje
  • Mentalna, čustvena in energetska higiena
  • Življenju prijazna prehrana
  • Živeti zdaj
  • Deli narave nas podpirajo
  • Drevesa
  • Živali
  • Kaj svet potrebuje
  • Zdravljenje narave

‘Narava zdravi nas. Mi zdravimo naravo.’

Naslovnico knjige krasi elegantna breza, ki je simbol novih začetkov in daje moč, podporo in navdih zanje. Začnite svoje življenje na novo z Našo brezčasno naravo.


Naša brezčasna narava dan žena 8 marec

For English version see: Our Timeless Nature e-book


NOVO!!

KNJIGA Naša brezčasna narava + vodena avdio naravna MEDITACIJA z afirmacijami iz knjige (mp3, 23 min)

samo 25,00 (namesto 27,99)

Moja brezčasna narava katarina čuk

(meditacijo pa lahko dobite tudi posamezno, za 9,00)

Poleg knjige dobite avdio mp3 posnetek, ki ga ni moč dobiti nikjer drugje na spletu, s posebno naravno vodeno meditacijo  z afirmacijami.

Ta MEDITACIJA vam s posebno, a povsem naravno energetsko metodo povezave z zemljo in nebom pomaga do več ZDRAVJA in OBILJA, ki se z naravnima žarkoma zelene in zlate svetlobe usidra v vsako celico vašega telesa.

Čudovita glasba v ozadju se vam na naraven način dokazano pomaga globinsko sprostiti in doseči najgloblje ravni podzavesti in celo samih celic, kamor se s pomočjo naravnih afirmacij nalagajo nova, pozitivna prepričanja za izboljšanje življenja na vseh področjih.

Naroči na: fullblissliving1@gmail.com ali preko spodnjega obrazca

NAROČI


Knjiga Naša brezčasna narava je več kot si mislite na prvi pogled. Zato je to za vas revolucionarna knjiga, ki vam lahko poda rešitve na vaše težave in vas odpelje po hitri poti do sanj. Če ste kdaj iskali formule uspeha, boste osupli nad dejstvi, kje so se ves čas skrivale. Ljudje, ki boste, bomo, brali to knjigo, smo tisti, ki bomo spreminjali svet na bolje. Hvala, Katarina, za čudovit opomnik. Zanimivo bo opazovati, kaj vse bomo lahko storili skupaj. Mi, ljudje, naravna bitja.

Cristy Žmahar, avtorica in učiteljica meditacije, Potovanje duše

Oglejte si Našo brezčasno naravo v medijih in z njeno tematiko povezane video prispevke tukaj.

Kaj o knjigi pravijo njeni bralci?

Te dni sem si čas v čakalnicah na UKC krajšala s knjigo in jo že pol prebrala …in moram rečt, da .. jah …spet dobila v roke pravo knjigo ob pravem času! Skratka, zelo navdihujoče in vsaj meni osebno da še več volje da vztraaajaaaaam na SVOJI poti … ‘počas pa z andohtjo!’ 🙂Sabina

Danes sem se poglobila v tvojo knjigo. Uživam … in lepim barvne listke še za vsak dan znova 😉Tatjana

Jo berem zelo počasi po poglavjih vsako jutro, da grem potem bolj pozitivno v službo. Knjiga je fantastična in poskrbi za preventivno vzdrževanje ravnovesja in lepši začetek dneva… –Damjana

Prebrala sem knjigo Naša brezčasna narava in morem povedat, da me je knjiga kar malo zdrmala. Ful sem se našla v knjigi. Od zdaj naprej ko bom šla v gozd se bom še bolj ukvarjala z drevesi.Iza

Pozdravljena, Katarina! Naj ti povem, da sem pravkar prebrala čudovito darilo, tvojo knjigo. Res sem jo počasi brala, ker je bilo vmes še marsikaj za postorit, a prebrala sem jo z užitkom. Za moje pojme je to ena najlepših knjig, kar sem jih brala. Vse je v njej, kar človek išče, od rojstva do smrti, od ljubezni do duhovnosti, vse v eni knjigi. Ponekod sem prav sebe videla notri in priznam, da sem kar nekajkrat imela solzne oči. Toliko lepih in globokih misli je v njej. Hvala ti Katarina, en velik poklon si zaslužiš za vse te modrosti, ki so v knjigi. Naravo sama zelo globoko čutim. A s to knjigo si mi še bolj odprla pogled na marsikaj in dala piko na i na moji poti življenja. –Irena


Podprite najino delo in brezplačne vsebine, raziščite svojo naravo in okusite svoje sanje s kuharskim kompletom Okusite svoje sanje in knjigo Naša brezčasna narava.

Support our work and free content, explore your nature and taste your dream with Taste Your Dream e-book and Natural affirmations audio album.